REFERENTIES

‘LEREN SCHUURT ALTIJD EEN BEETJE.’

“Daar waar ik op kantoor doordenderde en alle ballen in de lucht hield, kon/mocht ik bij supervisie stil staan en verbindingen maken. Het heeft mij aan de eindstreep inzicht opgeleverd, grip op mijzelf en situaties, maar vooral ook zelfvertrouwen. Die was in de basis al aanwezig, maar door de krachten/kwaliteiten en kwetsbaarheden onder de loep te nemen heb ik daarin ook stabiliteit ontwikkelt.”
– Jeugdreclasseerder, Twente

“Je sloot steeds weer perfect aan bij mijn chaotische gevoel. Ik was af en toe behoorlijk de grip kwijt maar jij wist me steeds weer zover te krijgen dat ik weer verder kon, door begrip, mee te bewegen, gevoelens en feiten te benoemen en me inzicht te geven in wat er precies speelde en ook vooral mij het gevoel te geven dat het niet aan mij lag. Ik kan je vertellen dat ik dit nooit zal vergeten. Ik ben er sterker door geworden. Ik hoef het denk ik niet meer specifiek te benoemen dat ik het een zeer waardevolle supervisie heb gevonden, dankzij een zeer prettige samenwerking, in een goede en veilige sfeer, waarin ik alles heb durven zeggen.”
– Jeugdreclasseerder, Twente

“Ik ben dol op het gebruik van spellen, (beeld)kaarten, metaforen, opstellingen. Dat weer te zien, daar raak ik van geïnspireerd.”
– Deelnemer maatwerktraining werken met spellen als intervisiebegeleider

“Bewustwording! Dat is absoluut het woord wat ik moet noemen als ik in één woord zou moeten omschrijven wat ik geleerd heb. Margriet heeft me bewust gemaakt van een aantal eigenschappen/gedragingen die ik heb, waarvan ik voor dit hele supervisietraject zou zeggen ‘ja zo doe ik dat nou eenmaal’ of ‘zo is het nu eenmaal’. Terwijl dingen eigenlijk helemaal niet zo hoeven te gaan; ik kan hier ook wat in veranderen als ik dat wil.”
– Wijkcoach van de gemeente Almelo

“Dat je een zekere stoerheid en doortastendheid kan verenigen met zachtheid, aandacht en concentratie.”
– Studente Windesheim

“Jouw enthousiasme maakt dat de bijeenkomsten voorbij vlogen en erg interessant waren. Je sluit goed aan bij ons. Vanwege de prettige en ontspannen manier van vertellen en smeuiige voorbeelden bleef de training de hele tijd boeiend.”
– Deelnemer aan training professionele standaard

“Jij sloot aan op wat ik aangegeven heb en hier en daar prikte je er goed doorheen, zodat ik er niet te gemakkelijk vanaf kwam (soms vind ik zakelijk kijken naar situaties makkelijker, maar het helpt mij alleen niet veel verder), dat is fijn!”
– Jeugdzorgwerker wijkteam

“Wat ik als prettig heb ervaren is dat je goede vragen stelt en oprecht geïnteresseerd bent. Je kleurt niet per se binnen de lijntjes maar biedt ruimte voor de emotie/toestand van het moment. Je bent nuchter en maakt er, ondanks de soms toch zwaar beladen onderwerpen, geen ’therapiesessie’ van.”
– Jeugdreclasseerder, Twente

“Voor iedereen een fantastische ervaring! Goed voor iedereen om bij jezelf stil te staan. Top! Diepgang, betrokken. Top!”
– Deelnemer aan training tot intervisiebegeleider


@