CONTACT

Stel je vraag, ik bel of mail je terug!
06 – 55 19 77 67
info@binnenwerk-reflectie.nl

Als coach en supervisor help ik je om écht naar jezelf te kijken. Naar hoe je dingen doet en wat je daarin nog te leren hebt. Ik geloof in leren door te ervaren en help je om je eigen krachten en kwaliteiten in te zetten en te verbreden.

Wat is jouw uitdaging of volgende stap?

Van mij kun je tijdens dit zelfonderzoek helderheid, doortastendheid en een gezonde dosis humor verwachten. We lopen samen op tijdens dit leerproces. Jij bepaalt wat je wilt leren en we zoeken samen naar de manier waarop dit bij jou past. Ik reis met je mee in dit leerproces.

Hallo, ik ben Margriet. Negentien jaar lang ben ik werkzaam geweest binnen de jeugdhulpverlening. In 2015 heb ik de stap gezet om als zzp-er te gaan werken. Nu werk ik als coach & supervisor in Zwolle en omgeving.
Als flex-trainer voor de Beroepsvereniging voor Professionals in Sociaal werk verzorg ik basis- en verdiepingstrainingen beroepsethiek en reflectie-aanbod. Daarnaast ben ik nauw betrokken bij de professionalisering binnen de jeugdhulp.
Sinds november 2012 ben ik lid van het College van Toezicht voor de jeugdzorgwerkers, sinds januari 2015 valt dit onder het SKJ. Dit alles doe ik met veel plezier en hart voor het vakmanschap van de jeugdzorgwerkers.

De opleidingen die ik gevolgd heb:
2020: Opleiding teamcoach, Windesheim Zwolle
2019: ‘De Maskermaker’, Phoenix opleidingen
2017-2018: Trainersopleiding, Phoenix opleidingen
2017: Bijscholing registercoach, LVSC
2016: NLP practitioner, Phoenix opleidingen
2009-2012: Supervisorenopleiding, Windesheim Zwolle

Opgedane werkervaring:
1: Als intervisor verzorg ik begeleide intervisie/reflectiebijeenkomsten bij o.a. het SKJ voor de lid-beroepsgenoten, bij Tinten Training en Advies en voor de BPSW-school.
2: Als trainer verzorg ik voor o.a. de BPSW-school trainingen over:
– De professionele standaard voor jeugd- en gezinsprofessionals
– Trainingen reflectief leren
– Trainingen voor begeleiders van intervisiegroepen
– Trainingen over professionele autonomie
– Diverse maatwerktrainingen met bovengenoemde thema’s
3: Als coach/supervisor verzorg ik individuele trajecten voor verschillende organisaties en/of ZZP-ers die zich verder willen ontwikkelen.

Ik ben bij de LVSC geregistreerd als supervisor en als coach. Voor meer info, kijk gerust op mijn linkedin-profiel.


@